afdrukken

Chaletbouw volgens Maat Chalets:
De luxe van vrijheid

Een eigen chalet staat altijd voor u klaar. Alles wat u nodig heeft is er. En wanneer u tijd heeft, dan bent u er ook. Dat is de beleving van een eigen chalet. Bij Maat noemen we dat: de luxe van vrijheid!

Uw plek, uw chalet - genieten van een onmiskenbaar eigen sfeer

Een eigen chalet sluit perfect aan op uw persoonlijke wensen. Ten eerste is het praktisch, u bepaalt zelf wat u nodig heeft en hoe u de ruimte benut. Maar het gaat boven alles om het gevoel: genieten van een onmiskenbaar eigen sfeer. Deze eigen sfeer kunt bijna letterlijk voelen door de 3D ontwerpen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Vakwerk sinds 1970

Maat Chalets is een familiebedrijf met een rijke traditie. Al ruim 40 jaar bouwen we vakantiechalets in onze eigen fabriek - van onderstel tot deurgreep. We kunnen daarom vrijwel al uw wensen realiseren. We zijn trots op ons vakwerk. Tijdens de bouw van uw chalet bent u dan ook van harte welkom om in onze fabriek te komen kijken.

Zorgeloos genieten

Het gaat ons uiteindelijk om één doel: dat u volop geniet van uw vrije tijd. Daarom houden we bij Maat het volledige traject (ontwerp, bouw, plaatsing en service) in eigen hand. We weten zo zeker dat alles gebeurt volgens onze maatstaven. En mocht er iets fout gaan, dan hoeft u niet te twijfelen: Maat Chalets neemt de verantwoordelijkheid.

Maak nu een afspraak om uw droomchalet te ontwerpen!

Klik hier om onze nieuwe algemene brochure te downloaden!