afdrukken

In de Kijker: Zeelandhof het Stuyvesant

Zeelandhof het Stuyvesant is een kleinschalig chaletpark in het Zeeuwse Baarland. Het is rustig gelegen op een verrassende plek, pal aan de zeedijk van de Westerschelde met het Scheldestrandje op slechts 500 meter. Op dit mooi opgezette recreatiepark vindt u comfortabele, vrijstaande 4 en/of 6 persoonschalets, allen gelegen op ruime kavels.

 

Hier kunt u volop genieten! In uw eigen chalet van elkaar, maar ook van de omgeving waar u vooral rust en ruimte vindt. Stap op de fiets voor een mooie tocht over de talloze dijken die er zijn of maak er een uitgebreide wandeling, bijvoorbeeld buitendijks langs het water.

 

Het Scheldestrandje direct naast Stuyvesant is een heerlijke plek waar verrassend veel te doen is, o.a. zonnen, vissen, vliegeren, fietsen, kitesurfen, zeehonden spotten en grote zeeschepen kijken. Lekker eten en drinken en genieten van het prachtige uitzicht kan hier bij Strandbrasserie de Landing. Wilt u een dagje erop uit? Pak de auto en maak een keuze uit de diverse mogelijkheden!

 

Naast Stuyvesant ligt Comfortcamping Scheldeoord, een gezellige familiecamping met diverse voorzieningen als een binnen- en buitenbad, tennisbaan, supermarkt, een horeca met café, restaurant en snackbar en een animatieteam in de schoolvakanties. Eigenaren van een chalet op Stuyvesant mogen kosteloos van al deze voorzieningen gebruik maken!

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze comfortabele chalets? Kijk op onze site http://www.hofstuyvesant.nl voor meer informatie of neem contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom om ons park te komen bezichtigen!