afdrukken

Innovatief configureren

Nog meer digitaal nieuws! Tijden veranderen, onze klanten ook. Ook in onze branche is meer en meer aandacht voor de individuele keuze. De aanschaf van een chalet betekent een hele forse uitgave, u neemt dan toch geen genoegen meer met een standaardproduct? Wij vinden dat u alle gelegenheid moet hebben om uw chalet of vakantiewoning volledig naar uw zin in te delen en in te richten.

Innovatief systeem

Om deze reden hebben wij anderhalf jaar lang hard gewerkt aan een innovatief systeem, wat uniek is voor de chaletbouw. Het geeft ons de mogelijkheid om nog tijdens het adviesgesprek uw ideale verblijf te ontwerpen. Terwijl u meekijkt naar een dynamisch 3D-model, worden op de achtergrond direct zaken als productietekeningen, inkooplijsten, keukenontwerp etc. gecreeërd, zonder dat daar een tekenafdeling of een bedrijfsbureau aan te pas komt.

 

Uw voordeel

Wij hebben het gehele (logistieke)traject vanaf het ontwerp tot aan de oplevering geoptimaliseerd. Van deze efficiënte werkwijze profiteert u rechtstreeks;  wij zijn in staat zijn om u maatwerk te bieden, met de voordelen van serieproductie!