afdrukken

Maat als partner

Accommodaties met een compleet eigen sfeer, een unieke beleving, inpassing in het landschap of inzetten op duurzaamheid. Voor de actieve hedendaagse recreatieondernemer zijn dit welbekende kreten..... Vernieuwing en onderscheidend vermogen zijn meer dan ooit een must om uw gasten tevreden te houden. Voor de realisatie zoekt u een betrouwbare, solide, no-nonsense, partner? Wij zijn u graag van dienst!

De kracht van samenwerking

Er is niemand die uw bedrijf en uw klanten beter kent dan u zelf. Wij kunnen bogen op ruim 40 jaar ervaring met het bouwen van kwaliteitschalets en het uitvoeren van klein- en grootschalige projecten. Wanneer we onze kennis bundelen is succes verzekerd!

De cirkel rond!

Van 3D-ontwerp naar prototype, (serie)productie, transport, plaatsen, stellen, aansluiten tot aan de oplevering; alles gebeurt in eigen beheer. Maar daarmee is voor ons de cirkel niet rond. Partnerschap betekent voor ons dat wij u ook blijven ondersteunen nadat u de factuur betaald heeft. Wij bieden een unieke garantie van 5 jaar op de constructie, en mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan kunt u terugvallen op ons uitmuntende serviceapparaat.

Mogelijkheden

Of het nu gaat om het drukken van foldermateriaal, een winterse verkoopdag in onze verwarmde showroom, of om het verstrekken van een financiering. Vertel ons uw wensen, en we verkennen samen de mogelijkheden.

Benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken?