afdrukken

In de kijker - Chalet- en stacaravanpark De Meysberg

Genieten en ontspannen in een groene omgeving.

“De Meysberg” is in 2011 gestart met een uitbreiding van 63 ruime kavels, waar u uw droomchalet kunt plaatsen. Het park ligt in een groene oase aan de rand van Chaam in Noord-Brabant.

Hier kunt u tot rust komen en genieten op z'n Italiaans, van diverse streek producten afkomstig van streek gerelateerde bedrijven, maar ook van een prachtige natuur, bossen en hei, en een omgeving waar werkelijk van alles te zien en beleven is. In de nabijheid van tal van prachtige steden, ook de grens met België is binnen handbereik, waar het bourgondische leven te zien en te proeven is.

“De Meysberg” is gelegen aan het Beekdal. Een park wat al 45 jaar een familiebedrijf is en waar persoonlijke benadering nog steeds voorop staat. Een klein maar gemoedelijk park, waar u gebruik kunt maken van alle wenselijke faciliteiten, zoals bv: elektra, gasnet, telefoon, riolering, cai, Wi-Fi, water, maar ook is er een zwembad, binnenspeeltuintje, cafetaria, bar, speeltuin, recreatiewerk (in vakanties), wasserette, enz., enz.

Het park bestaat uit een autovrij gedeelte en een gedeelte met privéparkeerplaats.

U bent van harte welkom eens een kijkje te komen nemen in het Chaamse, de koffie staat klaar!

 

Is uw interesse gewekt? Surf dan snel naar de website van De Meysberg
Of neem direct contact op met ons.