afdrukken

In de kijker - Waterpark Veerse Meer

Ongelooflijk..... wij hebben door de jaren heen al deel uit mogen maken van vele bijzondere recreatieprojecten; maar wat eigenaar Piet Oomen op dit prachtige park aan het realiseren is, hebben wij niet eerder gezien. Wat ons betreft een terechte eerste 'In de kijker' op onze vernieuwde website.

Wij zijn er trots op dat wij, als producent van de cottages, onderdeel mogen uitmaken van dit uitzonderlijke project. Deze duurzame kwaliteitswoningen worden onder architectuur gebouwd en zijn van alle gemakken voorzien. Ingericht voor overnachtingen met kinderen, of juist meer toegespitst op comfort; alles is mogelijk en aan alles is gedacht! De eerste cottages van de vertrouwde Maat-kwaliteit zijn inmiddels afgeleverd.

 

Waterpark Veerse Meer biedt meer dan alleen een heerlijke omgeving; Op het park worden hoogwaardige centrumvoorzieningen gecreeërd. Even bijkomen met het wellnessprogramma, met de kinderen naar het subtropisch zwemparadijs of lekker fietsen in de Zeeuwse natuur? Hier kan het allemaal!

Is uw interesse gewekt? Surf dan snel naar Waterpark Veerse Meer 
Of neem direct contact op met Neeskens Makelaars